Home » header » Tiesitkö että Koraanissa on yli 114 tieteellistä totuutta?

Tiesitkö että Koraanissa on yli 114 tieteellistä totuutta?

Koraani

Jumala tukee Hänen viimeistä profeettaa Muhammad (SAWS) monilla ihmeillä ja todisteilla jotka osoittivat, että hän on tosi profeetta, Jumalan lähettämä. Luojamme tukee Hänen viimeistä kirjaa, Koraania, monilla ihmeillä, jotka todistavat että Koraani on kirjaimellisesti Jumalan sanaa, ja että ihminen sitä ei voinut luoda. Jumala tukee Hänen viimeistä profeettaa Muhammad (SAWS) monilla ihmeillä ja todisteilla jotka osoittivat, että hän on tosi profeetta, Jumalan lähettämä. Luojamme tukee Hänen viimeistä kirjaa, Koraania, monilla ihmeillä, jotka todistavat että Koraani on kirjaimellisesti Jumalan sanaa, ja että ihminen sitä ei voinut luoda.

Koraani on Jumalan, Allahin ilmoitus ihmisille. Se on tarkoitettu kaikille ihmisille kaikkina aikoina ja kaikkialla. Luoja antoi ilmoituksensa profeetta Muhammedille (SAWS), joka välitti sen muille ihmisille elinaikanaan. Koraanin kieli on arabiaa ja se on jaettu 114 lukuun, eli suuraan, jotka ovat täynä tieteellisiä faktoja (<–suomenkielinen versio tulossa pian!). Jokainen suura jakautuu eripituisiin jakeisiin. Suurat eivät ole Koraanissa aikajärjestyksessä.

Koraani on kirjaimellisesti Jumalan sanaa, jonka Hän paljasti Hänen profeettalleen Mohammad (SAWS), enkeli Gabrielin kautta. Muhammad (SAWS) oppi Luojan viestin, jonka sitten saneli seuralaisilleen. He opivat sen, kirjoittivat sen alas, jonka lopulta profeetta Muhammad (SAWS) varmisti. Lisäksi, Profeetta kertasi Koraanin enkeli Gabrielin kanssa kerran vuodessa ja kahdesti viimeisen vuoden sisällä ennen kuolemaansa.

Koraani säilyi aluksi profeetta Muhammedin seuraajien muistissa ja osia siitä kirjoitettiin ylös. Profeetan kuoleman jälkeen ilmoitukset koottiin yhteen mitään muuttamatta, tai mitään niihin lisäämättä.